Om oss

Med bred erfarenhet och goda insikter agerar vi i skärningspunkten mellan politik, offentlig sektor och lokalt och nationellt näringsliv. Vi erbjuder skarpa och effektiva kommunikationslösningar i syfte att förbättra möjligheterna för tillväxt. LarssonBjäreklints idé är att tillhandahålla en bredd av kommunikationstjänster med strategisk höjd; tillgängligt, skalbart och anpassat för våra kunders behov. Vi arbetar därför med strategiska partners för en skarpare totalleverans på den expansiva marknad som är Nordens och Skandinaviens nya nav.

Åsa Larsson

Vd och grundare av pr- och kommunikationsbyrån. Startade företaget på hösten 2017 och har sedan dess drivit flertal stora kommunikationsprojekt i regionen. Med flertalet förtroenden och uppdrag om att arbeta med samhällsfrågor kopplat till Arlandas utveckling har hon byggt en förhållandevis unik och bred kunskap och ett brett kompetensnätverk för dessa frågor.  Ofta anlitad för sin förmåga att bygga agenda och strategier för kommunikation.
Tillsammans med sin bakgrund inom ledningsstrategi och som marknadskommunikatör, har Åsa särskilt djupa insikter inom mötesindustrin. Under sex år byggde hon strukturen för marknads- och produktionsavdelningen på Dagens industris möteskoncept ”Gasell och Konferens”. Etableringen av bland annat Almedalsnärvaron och Di Världen med The Economist är några av de större projekten som Åsa varit med och tagit fram koncepten till.
Hon har arbetat brett inom hela samhällssektorn, som kommunikationsstrateg i offentlig sektor, med komplexa samhällsfrågor såsom ”flyktingkrisen” och frågor för miljö- och hälsoproblematik med skolförvaltningen och förvaltningen för kommunala fastigheter som uppdragsgivare. En skarp skribent som lika gärna tar samordnarrollen i krisfrågor vid samhällsstörningar och interna förändringsprocesser, som rollen som strategisk planner för kommunikationsavdelningar i syfte att skapa struktur och effektivare processer. Det ringar in Åsa som den strategiskt breda generalist hon är.

Contact Us

LARSSONBJÄREKLINT AB

LADUGRÄND 15

193 30 SIGTUNA

ÅSA 070-347 20 41